Alle er velkommen til at bidrage med en hjælpende hånd i vores lille forening.
Vi har altid brug for en hjælpende hånd i form af:
- træner for gymnastik, fodbold, håndbold, badminton
- hjælpetræner for gymnastik, fodbold, håndbold, badminton
- holdleder for gymnastik, fodbold, håndbold, badminton
- idrætsuge i uge 24
- halfest i september
- fodbolddommer for de yngste årgange
- håndbolddommer for de yngste årgange
- og så videre :-)
Kontakt bestyrelsen for at høre nærmere.
 
Fed følelse!
Frivillige får så meget mere indhold i livet
- ved at gøre noget for andre

De går glip af noget. De, der ikke har prøvet at være træner eller leder i en forening, går glip af utallige mange oplevelser. Det giver meget igen at gøre noget for andre.

Trænerne er de sejeste!

Går man med en forestilling om, at det er svært at være frivillig i en forening, er det helt galt. Grib fat i en af de lokale trænere i gymnastik, håndbold, fodbold eller badminton og bed dem nævne mindst én sjov oplevelse med hver enkelt spiller – så vil du opleve en timelang fortælling, hvor grin og latter vil være de eneste pauser.

Jeg kan garantere for, at jeg ikke misunder dem, der sidder og ser tv en hel aften og går glip af foreningslivets mange gode oplevelser. Jeg får mulighed for at komme tæt på den lokale ungdom, og jeg nyder at blive mødt med et kæmpe ”HEJ”, når jeg mødes med én af spillerne hos Min Købmand.

Det er helt ok at gå op i forskellige fritidsinteresser, men er der ikke plads til foreningslivet, snyder man sig selv.

Man behøver ikke at være tidligere udøver for at blive træner – evnerne ligger i engagementet.

Farstrup Boldklub har oplevet en meget positiv udvikling de seneste år. Medlemsfremgang og stor opbakning fra mange lokale hænder. Begrundelsen er de mange små tiltag, der samlet har skabt en fantastisk stemning om klubben. Børn, forældrene, trænere, udvalg og bestyrelsen har løftet opgaven i fællesskab.

Vi har en god forening, hvor det er naturligt, at man tager sig godt af hinanden. Stemningen er åben, tonen ligefrem og uanset niveau, er der et godt sammenhold. I Farstrup Boldklub møder du mange forskellige mennesker. Det udvikler dine sociale kompetencer, uanset om du er udøver eller træner.

På holdene, er der et ubeskriveligt sammenhold. Der er plads til sjov og alvor. Spillerne bakker hinanden op både på og uden for banen. Hierarkiet er fladt og alle tager ansvar for hinanden. Det er dejligt, at være en del af disse unge menneskers aktive idrætsliv. Man kommer til at kende hinanden rigtig godt, og de er ikke bange for at betro sig til træneren – man får et venskab med hver enkelt spiller.

På holdene bliver der som regel talt lige ud af posen. Alle er vant til at blive accepteret og hørt. Det er tydeligt at mærke, at alle føler ansvar for det fælles projekt, det er, at spille på samme hold mod en fælles modstander.

Fællesskabet rækker længere end medlemmerne og deltagerne. Forældrene tager også del i fællesskabet. Mange er med på sidelinjen - søskende, forældre, bedsteforældre m.v., uanset om der spilles på hjemmebane eller udebane.

Er det svært at være frivillig leder?
Nej, absolut ikke! Mit job kan sluge det meste af min tid og engagement, men når jeg sætter mine ben i hallen eller på stadion, glemmer jeg alt om det!

Med håb om at se endnu flere i hallen eller på stadion med interesse for vores lille forening :-)
Lars Segerstrøm
Frivillig i Farstrup Boldklub